Magic mop

Gebruikt u ook al de magic mop?

Heeft u al een magic mop in huis? Dan kent u alle voordelen van dit dweilsysteem. De magic mop is uitermate geschikt voor de badkamer en ruimtes waar zwembaden, sauna’s et cetera aanwezig zijn. De magic mop is makkelijk in gebruik omdat deze eenvoudig is uit te wringen en direct weer te gebruiken is. Tevens kunt u hem gebruiken met ieder schoonmaakmiddel!Hij is leverbaar in twee verschillende maten.

De magic mop neemt moeiteloos alle honden en katten haren mee. Tevens kunt u eenvoudig de voegen reinigen met deze schoonmaak methode. Wat ook belangrijk is om te weten is dat deze dweilmethode een veilige manier is van schoonmaken van diverse soorten vloeren. Denk hierbij aan laminaat, parket en kurkvloeren.Ook zijn er losse vervangingssponzen te verkrijgen.

Magic mobAlles compleet en zonder zorgen schoonmaken

Op onze website kunt u alles vinden om uw hele woning van boven tot onder te kunnen reinigen. En dan op de juiste manier. Niets is zo hinderlijk als schoonmaken met middelen die niet werken. Dit kost u niet alleen verloren tijd maar ook uw geld. Wij hebben daarom een selectie gemaakt van producten die écht doen wat zij beloven. Hiermee onderscheiden wij ons van vele andere aanbieders van schoonmaakmiddelen en huishoudelijke artikelen.

Of u nu op zoek bent naar een compleet dweilsysteem of slechts losse onderdelen? Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Heeft u een vraag of hulp nodig in het maken van een keuze? Dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij u van dienst kunnen zijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar maar ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina.  

   Contact opnemen     Webshop