Witte steen

Met witte steen verdwijnt vuil als sneeuw voor de zon

Gebruik witte steen ook wel putzstein genoemd om uw voegen en tegels grondig te reinigen en te polijsten. Maar ook kunt u dit product gebruiken voor het reinigen van: kunststofkozijnen, badkamer, wastafel, terrasmeubelen, aanrecht, gasfornuis, keramische kookplaat, vuile pannen, chroomwerk, koper et cetera. Dit schoonmaakmiddel dankt zijn naam aan zijn diepe reiniging en veilige manier van schoonmaken.

Wanneer u witte steen bestelt krijgt u hier een spons bij geleverd. Hiermee kunt u eenvoudig licht boenen op het oppervlak dat u schoon wilt hebben. Vervolgens even laten inwerken en dan het oppervlak afspoelen met water is het enige wat u hoeft te doen.

Witte steenMeer dan een schoon resultaat

Wat witte steen nog meer toevoegt aan uw schoonmaakopdracht is de beschermlaag die dit middel achterlaat. Naast dit schoonmaakmiddel hebben wij nog vele andere soorten middelen voor het reinigen van uw huishouding. Wij hebben een selectie gemaakt van alleen de middelen die echt werken. Wij bieden al onze producten aan voor een aantrekkelijke prijs. Hierdoor profiteert u van een goed eindresultaat zonder hiervoor teveel te betalen.

Van strijkplank tot stofzuigerzakken en schoonmaakmiddelen tot schoonmaakartikelen. Echt alles om ervoor te zorgen dat uw huis schoon is, dat koopt u bij ons. Neem daarom eens een kijkje op website om eens te zien wat u allemaal het beste kunt gebruiken voor uw schoonmaakopdracht. Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor de geschikte producten. Heeft u een vraag of wenst u advies? Dan staan wij voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer dat u kunt vinden op de website. Of laat uw vraag en gegevens achter op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

   Contact opnemen     Webshop